top of page

De naam is Jane. Ambre Jane. Ik schrijf (catchy) liedjes die vooral pop georiënteerd zijn, maar waarin af en toe ook een jazzy of funky edge doorschemert. Ik heb Indo-roots, donker haar, een lelieblanke huid en ik ben niet heel groot.
Samen met mijn keytar en digitale piano maak ik makkelijk in het gehoor liggende muziek. Een vrij mainstream soort muziek, lekker duidelijk. Want waarom moet  singer/songwritermuziek altijd vaag of enorm niet mainstream zijn?* Wat is mogelijk? 
- Eigen nummers en/of fijne covers 
- Keytar/Digitale Piano

- Met gitarist Erik
 INFO

Ook zing ik in de band Tuesday: een energieke band uit Arnhem, bestaande uit: Amber (zang), Erik (gitaar), Dennis (toetsen), Marjolein (basgitaar + achtergrondzang) en Jos (drums) De stijl van Tuesday is gebouwd op een pop/rockbasis, die het toegankelijke van pop combineert met de muzikale invulling van rock, maar ook flirt met jazzyness, indie, funk en lounge. Dit resulteert in frisse, lekker in het gehoor liggende nummers afgewisseld met zwaardere noten, een groovy ritmesectie en pakkende gitaarrifjes. 

* Tuesday heeft in maart 2013 de demo 'Dear Diary' uitgebracht. In februari 2014 zal er een EP worden opgenomen. 

* Samen met Jos en Erik heb ik in januari 2012 onder de naam Ambre Jane een demo, 'Misters' uitgebracht, waarin ik mijn liedjes zing ondersteund door gitaarspel.

* Op 1 December 2013 is mijn demo 'December Songs' uitgekomen.  

bottom of page